Evelien van der Zee-Spithoff

Tandarts (BIG registratie 29910079002)

Evelien heeft in 2008 de tandartsopleiding in Nijmegen succesvol afgerond. Na met veel plezier in verschillende praktijken werkzaam te zijn geweest in Friesland, Groningen en Utrecht, en ook al enkele jaren in Zwolle (Stadshagen), was het nu tijd voor een eigen praktijk. Evelien is algemeen practicus (doet alle behandelingen binnen de algemene tandheelkunde) en is ervaren in de behandeling van kinderen en mensen met tandartsangst en iedereen die net iets meer zorg nodig heeft. Als extra verdieping heeft zij de leergang Endodontologie gedaan aan de ACTA en heeft zij les gegeven op de Tandheelkunde opleiding in Groningen. Daarnaast heeft zij een voorliefde voor de esthetische tandheelkunde. 

Joke Broersma

Mondhygiëniste

Joke heeft in Groningen haar diploma van mondhygiëniste behaald en was al geruime tijd werkzaam bij tandarts Den Otter. Zij is een ervaren en breed opgeleide mondhygiëniste. Uiteraard voor de uitgebreide gebitsreiniging en periodieke controle kunt u bij haar terecht, maar ook voor de preventieve behandelingen zoals poetsinstructies, plakkleuren en het sealen (lakken) van kiezen. Overige behandelingen die Joke doet: het bleken en polijsten van het gebit en het maken van kleine composietvullingen. Joke stelt mensen al snel gerust door haar opgewekte manier van omgaan met volwassenen en kinderen. 

Anja

Tandarts (preventie) assistente

Anja werkt al langere tijd met Evelien samen en is sinds 2014 in het bezit van haar diploma van tandartsassistente. Inmiddels is Anja ook preventieassistente en balie-assistente. Door haar rustige, vriendelijke manier van communiceren, haar natuurlijke zorg voor anderen, haar oog voor precisie en netheid in de praktijk, is Anja een zeer waardevol teamlid.